Forum Sojuszu AURORA
INFORMACJE PODSTAWOWE:
---------------------------------------
1.) Nick:hoss25
2.) Nacja:Rzymianie
3.) Populacja:906
4.) Koordynaty:234/-34
5.) Wojsko w % co do popa:30 def 70 off
6.) Data rejestracji:30.01.2009
INFORMACJE POMOCNICZE:
-------------------------------------------
1.) Jeśli grasz na innym serwerze podaj na jakim oraz swoje nicki:
2.) W jakich sojuszach jesteś na innych serwerach:
3.) Wrogowie na tym serwerze:
4.) Podaj nicki swoich sitterów:
5.) Wiek 40
STATYSTYKI:
-----------------------
1.) Pozycja w rankingu top:1937
2.) Pozycja w statystykach top off :1850
3.) Pozycja w statystykach top deff : 1792
SPRAWY ORGANIZACYJNE:
----------------------------------------
1.) Poprzednie sojusze :WB obecnie
a. Dlaczego chcesz zmienić sojusz? / Dlaczego opuściłeś poprzedni sojusz:w obecnym sojuszu jest brak podstawowego kontaktu na forum każdy gra dla siebie
2.) Dlaczego wybrałeś nasz sojusz :zobaczyłem wasze forum i wiem że ta gra daje wam dużo radości i satysfakcji
O GRACZU:
------------------
1.) Czas spędzany online: 12- 20 godzin dziennie
2.) Doświadczenie: średnie
ten gościu ma tupet- po pierwsze nie ma w ogóle woja tylko jakieś szczątkowe po drugie jego druga osada ma zadowolenie na poziomie 10% i lada chwila będzie moją osadą , po trzecie chce do sojuszu bo nie chce stracić osady!!!!!!!!!!!!!! jak go weźmiemy to się załamię jestem na NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już 3 dzień przejmujejego osadę dzielnie się broni ale ja mam budzik w komórce i dzisiaj go nastawię
oczywiście ale bijesz mnie od 3 dni !!! i nic i oczywiscie nie sam ale oczywiście to nie ma znaczenia jedno jest śmieszne nazywanie mnie kretem chyba kolega przesadza z doborem słów a jeśli chodzi o osadę to zobaczymy ja nie potrzebuję budzika
wioska została przejęta trud 4 dniowy i pomoc kolegów został wynagrodzony rozumiem że teraz już nie ma przeciwskazań co do dalszego procesu mojej rekrutacji ....czekam na opinie pozostałych członków sojuszu .Pozdrawiam
Przepraszam ale dostałem zaproszenie z s5Maxwit które zaakceptowałem .....przykro mi .Niestety bodek dalej mnie atakuje niezważając na to że jesteśmy w koalicji ,chyba zapomniał co to honor Pozdrawiam serdecznie
Moderator
Ja jestem za..
to, że przeszedł do koalicjantów nie zauwazyłem, a oto jego wiadomość do mnie :
Juz napisałem gdzie trzeba zaraz się zdziwisz oszołomie jestes inwalidą to dlatego substytujesz sobie tą grą ?
pytanie kto by się nie wkurzył? z tego co wiem to nie tylko mnie zalazł za skórę i miał od innych tez ataki
a tak naprawdę atakowałem nie tylko jego tylko cały sojusz , a on chciał do nas wstąpić - dlatego podejrzewałem, że może mieć niuczciwe zamiary. skoro jest w sojuszu już to zaprzestanę ataków
szkoda, ze nikt do mnie nie napisał z zapytaniem o co chodzi,tylko od razu słowa padają o wyrzuceniu.
pozdrawiam
Pewnie kolesiowi o to chodzi
bogdan
W Aurorze zawsze stawialiśmy na dogadanie się, dlatego (co pamiętają starsi gracze) tutaj zaczęliśmy egzystować kiedy panowali tu Hermitsi i NIKOGO nie wpuszczali na ten teren a potrafili być bardzo przekonywujący.
Zawsze kiedy jest spór staram się poznać obie wersje, bo dopiero one dają jakiś pogląd na sprawę.
Jednak moi drodzy - Paktów trzeba przestrzegać - co do tego nie ma wątpliwości. Każdemu zdarzy się jednak nie zauważyć, ale jeśli po zauważeniu ataki zanikają to jest ok.
Starajmy się zawsze patrzeć czy dany gracz nie jest w jakiejś koalicji z nami i będzie ok.
Inna sprawa, że Travian to jednak nie Sim City.....
Jeśli atakowany gracz nie umie napisać nawet krótkiego listu do atakującego czy by nie dało się jakoś wyjść z danej sytuacji, to niestety jak w przyrodzie....
Jeśli jednak atakowany wykaże inwencję i napisze normalny list, takiego gracza trzeba docenić. Takie jest moje zdanie i myślę, że całej Aurory.
undefined hoss25 20.04.09
RE^2: brak tematu 16:11:02
undefined
____proponuję zerkać na przynaleznośc do sojuszu i odswieżać okno przeglądarki________
bodek270 napisał(a):
kto sojusznik? ty wróg!!!!
to proste
A przytaczany przez kolegę ( nie kolesia ) list wysłałem dzisiaj nie reagował a moje listy miały status przeczytane
Co się stało to się nie odstanie- osadę straciłeś i nie ma sie żalić, ataków zaprzestałem i nie będę atakował. a co do irytujących listów-to nie jesteś święty.... nie mam ochoty tego już roztrząsać ... zakończmy dyskusję na tym poziomie , bo do niczego dobrego nie dojdziemy. pozdrawiam i życzę sukcesów
Może nie powinienem się odzywać, ale nurtuje mnie jedno pytanie. Po co? W jakim celu rozpoczynacie tak bezsensowny spór? Nie wiem czy macie jakieś większe doświadczenie w travku, ale na s5 nie gracie zbyt długo, a chyba zauważyliście, że serwer się kończy zostało nam jakieś 2 tygodnie gry. Jeśli to wasz pierwszy serwer to powinniście potraktować go jako naukę, a zacząć grę na jakimś nowszym serwie i walczyć o najwyższe cele, Tutaj czas się powoli żegnać, bo zabawa dobiega końca. Jeśli chodzi o tą przejętą osadkę to ja uważam, że nie było warto. Taką osadkę buduje się w kilka dni mając dostawy z zewnątrz, szczególnie jeśli spędza się na travianie tyle czasu co ty bodek. Zdecydowanie taniej jest zbudować taką osadkę od nowa, niż wyszkolić gadacza.